Avsaknaden av en elevhälsning denna fredag beror på att vi haft en sådan himla rolig och händelserik dag så vi har helt enkelt inte haft tid. Vi startade dagen med att färglägga vår nya maskot på GoNoodle då vi åter levlat upp. Därefter tränade vi vidare i matteboken med tiotalsövergång från talen 6 och 7. Efter rasten var det ÄNTLIGEN dags att gå på Cirkus Finemang där vår fina musikfröken Hanna var med. Det var en fantastisk föreställning där barnen fick delta genom allsång. De hade mycket roligt åt att fröken tvingades upp på scenen för att tillsammans med andra lärare framföra ett litet nummer. Jag hade varit tydlig med mina förväntningar inför dagen och det var så roligt att berömma barnen då de verkligen skötte sig exemplariskt! Vi avslutade dagen med att äta glass och önska en kamrat lycka till på sin nya skola.

På måndag är det åter dags att ha med läsläxan tillbaka till skolan. Jag har upptäckt att det skett en del missförstånd angående hur många sidor eleverna ska göra varje vecka. Det är ENDAST de sidor som är markerade med ett datum som ska göras. De elever som gjort hela häftet får fortsätta träna på häftets texter, dock endast de som är markerade.

Jag önskar Er en riktigt fin helg så ses vi på måndag!