Idag hade vi vår bästa loggbokslektion på mycket länge. Eleverna var så fokuserade och tog uppgiften på största allvar. Alla skrev sina meningar och satte ett soligt leende på frökens läppar.

Veckan för övrigt har gått snabbt och jag tycker att eleverna har fått mycket gjort då arbetsron varit relativt god. Vi har introducerat en skala där det finns tydliga förväntningar utskriva för olika moment under skoldagen. Det har gett goda resultat och det verkar vara ett bra verktyg som eleverna kan ta till sig. Fråga gärna era barn vad som förväntas av dem under lektionen för att de ska vara en 10 eller vad som förväntas i hallen.

I torsdags uppmärksammade vi Down syndrom-dagen genom att rocka sockorna. Gå gärna in på instagram och kolla på våra snygga sockor. Vi har också gjort en fin insats för miljön den här veckan genom att städa upp skräp i skogen. Vi kom fram till att vi samlade ca 20 kilo ihop med 1B. Ni skulle bli chockade om ni såg vad människor lämnar i vår fina natur.

Jag vill också påminna om att alla elever förväntas duscha efter idrotten. Det är en del av ämnet. Det har varit lite si och så med den saken i klassen. Var därför noga med att skicka med handduk på onsdagar eller torsdagar, beroende på när ditt barn har idrott.

Avslutar med att påminna om läsläxan på måndag. Kolla gärna en extra gång på söndag att ni verkligen lagt ner läxhäftet i väskan, eller allra helst: Be era barn kolla det!

Hoppas ni får en fin helg!