Hembrev vecka 14

Är det inte typiskt, när fröken planerar vårpromenad då är det kallt och blåsigt. Hur som helst, vårpromenad och lek i skogen har vi bland annat ägnat oss åt idag. Vi hittade Tussilago,trädknoppar och Snödroppar. Vi har också fortsatt vårt arbetstema kring påsken där vi bland annat lyssnar på bibliska berättelser relaterade till påsken i en app som heter ”Barnens bibel” – den är superpopulär. Vi fortsätter arbetet nästa vecka.

Den här veckan började idrotten hållas utomhus. Tyvärr var det flera som inte hade med sig kläder för utomhusbruk. Jag ber er fixa det till nästa vecka. Ett par träningsoverallsbyxor och en lite tjockare tröja kan vara lämpligt, samt skor för att idrotta utomhus.

Nästa vecka är den sista innan vi går på påsklov. Lovet sträcker sig från den 13/4-22/4. Era tider på fritids under den här perioden antar jag att ni redan har förmedlat till Stephanie – om inte så ber jag er göra det omgående.

Jag går hem nu för lite helgledighet som en mycket nöjd och glad fröken. 1A fortsätter rocka när det kommer till arbetsro. Tack för det och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *