Det är en mycket nöjd och stolt fröken som avslutar den första veckan på terminen! Eleverna har haft en otrolig arbetsdisciplin den här veckan och vi har hunnit med massor. Det roligaste momentet var nog att vi äntligen kom igång med stationsarbete i matte och svenska. Något både jag och eleverna tyckte var jättekul. Om ni vill veta hur det fungerar så finns lite bilder på instagram. Ett annat uppskattat moment var parskrivning på whiteboards – här visade eleverna på god samarbetsförmåga.

Nästa vecka kommer vi att introducera dubbelt och hälften i matematik medan vi arbetar med bokstaven F i svenska. I NO och SO fortsätter vi med de nystartade arbetsområdena ”Året” och ”Yrken”.

På måndag kommer tider för utvecklingssamtal ut. Dessa kommer förläggas på eftermiddag/kväll den 23:e och den 29:e januari. Var snälla och skriv på talongen och ta med den till skolan senast fredag.

Önskar Er en trevlig helg så ses vi på måndag!!

Dagar att komma ihåg nästa vecka:

Onsdag: Idrott Röd grupp
Torsdag: Idrott Blå grupp
Fredag: Sista inlämningsdag för talong om utvecklingssamtal