Idag avslutade vi med ett nytt besök i vårt fina bibliotek. Nu har alla som vill nya böcker till morgonläsningen.

Den här veckan har varit full med ny kunskap om vatten men också om vår värld. Vi har nämligen lärt oss mer om vattnets olika faser samt börjat träna på världsdelar och världshav.

En annan livsviktig kunskap som det tränats en hel del på denna vecka är konfliktlösning. Barnen har själva fått diskutera sina konflikter direkt med den som konflikten berör. Jag har endast funnits med som stöd och man har inte adresserat mig i samtalet, utan sin kompis. Eleverna har varit jätteduktiga och har därför tilldelats knappar för de raster där inga konflikter uppstått alternativt när man löst konflikterna på det vis vi kommit överens om. Vi har hela 12 knappar redan! Vi har som mål att samla 20 knappar och sen kan vi ha en myslektion på en fredag.

Tiderna för utvecklingssamtalen har gått ut. Se till att lappen kommer tillbaka till skolan så snart som möjligt så jag kan fixa nya tider till dem där det inte passade. Läxan var till i onsdags och det var några som glömde. Var snälla att ta med boken till skolan så jag kan skriva in en ny läxa.

Jag önskar er en fin helg!