Det har varit en del utmaningar i veckan, och kanske var det därför som det har varit rörigt i klassrummet…Dubbelt och hälften visade sig vara riktigt klurigt. Flera har fått med sig en bra grund och vi kommer att återkomma till det arbetsområdet längre fram.

I svenska har vi använt oss av lässtrategin ”cowboy” för att sammanfatta vad som hänt hittills i ”Huset på Alvägen” samt att vi arbetat med bokstaven F.

På engelskan har vi sjungit sånger om veckodagarna och månaderna. På så vis knyter vi an till undervisningen i NO där vi fortsatt med året.

Jag vill påminna om att vi går igenom läxan på måndagar då flera glömmer att ta med sig sina häften, vilket gör det lite bökigt. Så snälla, se till att den alltid kommer tillbaka till skolan.

Galina låter hälsa att det blir pulkaåkning på idrotten nästa vecka. Med andra ord, tänk på att ha rejäla kläder på onsdag och torsdag. De som har ska ta med hjälm och man får ta med eget ”åkdon” så länge som det inte är en snowracer.

Utvecklingssamtalen drar igång klockan 13.00 på onsdag så barnen slutar då. Ni som har samtal, tänk på att vi bara har 30 minuter till vårt förfogande så det är viktigt att ni passar tiderna. Jag ser fram emot att få en stund med er och diskutera ert barns utveckling i skolan!

Önskar Er en trevlig helg!

Dagar att komma ihåg nästa vecka:

Måndag: Läsläxa
Onsdag: Pulka röd grupp och Utvecklingssamtal