Innan skolan startade tänkte jag att mina elever skulle ha glömt bort mycket av det arbete vi lagt ned beträffande arbetsro och regler. Men icke sa nicke, det är som vi aldrig varit borta. Eleverna VET vad jag förväntar mig. Jag känner mig så stolt över gruppen!

Idag var fröken lite sen på grund av ett samtal, när jag kommer upp så har eleverna gått in (glömde att låsa) och sitter och jobbar med sin morgonuppgift. Kan man säga annat än WOW!!??

Vi har, som jag tidigare skrev, jobbat mycket med att komma samman som grupp denna vecka. Vi har läst böcker och tittat på filmer om kamratskap, hjälpt varandra i projekt, varit på utflykt och bara lekt. Det känns som om fin vecka. Lite matte hann vi också med. Vi började med arbetsområdet ”Mäta” och har där bekantat oss med linjaler och måttenheten centimeter. Eleverna tyckte det var jättekul att mäta saker.

Nu går jag hem nöjd med veckan och ser fram emot nästa vecka då vi kör igång med vanliga lektioner utifrån schemat ni fått hem. Jag önskar er en fin helg!