Hembrev vecka 36

Veckan är till ända och solen skiner. Det känns som vi alla behöver helg. I veckan har vi jobbat vidare med hälsa och hade ett roligt avslut på vår NO-lektion häromdagen. Hela 2A körde en joggingrunda runt skolan och sedan ett fyspass på multibanan. Det var plankor, jägarvila och utfall värdiga värsta atleterna. Eleverna tyckte det var jobbigt (om man lyssnade på deras klagolåt), men också väldigt roligt. Nu har vi förberett oss lite för skoljoggen som går av stapeln den 11/9, det vill säga onsdag nästa vecka. Elever som inte har fritids kommer då sluta lite senare än vanligt, skulle gissa på ca. 13.30

Vi hade ett väldigt trevligt besök i veckan. En förälder kom och läste sin favoritbok om lilla Daisy som inte gillar ärtor. Eleverna levde sig verkligen in i boken, så det var verkligen en succé.

Innan jag avslutar så vill jag uppmärksamma er på att vår rektor, Jessica, har skaffat blogg. Det är där hon kommer att lägga ut sina månadsbrev från och med nu. Jag föreslår att ni prenumererar på den så snart hon har fått upp den funktionen på sin sida. Önskar er en fin helg!

Jessikas blogg: http://rektor.tingvallaskolan.se/

Vänlig hälsning

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *