Wow, wow, wow! Vilken fantastisk kämparglöd jag såg hos många elever i onsdags. Skoljoggen var ingen lätt match i år då banan var hela 3,8 km, men alla elever i 2A kämpade sig runt. Jag tror faktiskt flera av dem tyckte vi hade en riktigt trevlig stund där vi promenerade och chit-chattade. Bra jobbat!

Jag skulle gärna se samma kämparglöd hos fler när vi jobbar med matematik. Tyvärr är det så att man ofta sitter och pysslar med annat och idag fick man känna hur det känns när man måste jobba jäääääättteläääänge eftersom man gjort så lite i veckan. Men det gick det också, och nu hoppas jag att eleverna tänker på att det är bättre att jobba på lite varje dag istället.

Nästa vecka är det dags för resterande utvecklingssamtal, varmt välkomna på tisdag från kl. 13.00 då skolan slutar för dagen. Kom ihåg att respektera er tid då vi bara har en halvtimme innan nästa kommer.

Vi har lite trevligheter inplanerade nästa vecka. Vi firar nämligen att vi gått i skolan i 200 dagar. Det blir en dag med lite andra aktiviteter än det som står på schemat och sen kanske jag bjuder på något gott också 😉

Innan jag går hem för att ta helg så vill jag påminna om studiedagarna vecka 39 – måndag 23/9 och tisdag 24/9 är det ingen skola utan bara fritids.

Jag önskar er en trevlig helg!