Så var det åter fredag. Jag älskar fredagar för då brukar jag och klassens tjejer dansa på rasten – det är SÅ roligt! Jag jobbar fortfarande på att få med killarna dock 🙂

Den här veckan var det äntligen dags att få fira att vi gått i skolan i 200 dagar. Det blev en väldigt lyckad dag med roliga aktiviteter kopplade till 200-temat. Eleverna pratar redan om nästa jubileum, nämligen 300-dagen. Den kommer infalla någon gång i mars, så lite får de allt ge sig till tåls.

I matematiken har vi gnuggat vidare med ental och tiotal. Många tycker att det är svårt, men vi kämpar på. I SO jobbade vi vidare med vårt område – nu börjar de flesta ha koll på att vi bor i ett landskap som heter Uppland och de vet vad färgerna på kartan betyder.

Nästa vecka är det bara skola onsdag till fredag (fritids öppet som vanligt). På onsdag planerar jag att lämna ut den första läs- och skrivläxan. Det betyder att man tar med sig läxmappen igen nästkommande onsdag. Det är viktigt att man läser texten FLERA gånger så att man läser den med flyt när vi går igenom läxan följande onsdag.

Jag hoppas att ni får en trevlig helg så ses vi igen på onsdag!