Veckan gick så klart rekordfort då vi bara hade tre skoldagar denna vecka. Vi har ägnat mycket av veckan åt repetition av tidigare bokstäver och finslipat på sådant som varit lite svårt i matematiken. Idag hände något underligt och spännande i vårt klassrum – fråga gärna era barn vad.

Vi har skickat hem ett brev från Skolinspektionen där ni får möjlighet att tycka till om ert barns skolgång. Om ni inte sett brevet ber vi er kika i era barns väskor. Det är viktigt att ni svarar så vi vet vad som är bra och vad vi behöver arbete med för att göra skolan bättre. Enkäten finns på flera olika språk – en lista finns längst ned i brevet.

Nästa vecka på måndag kommer jag att lyssna på läsläxan samt lämna ut en ny. Det är viktigt att plastfickan med materialet kommer med till skolan så jag kan läsa hur ni tycker att det gått när ni läst hemma.

Följ oss gärna på Instagram där vi lägger ut bilder från vårt arbete i klassrummet: https://www.instagram.com/tingvalla_1a/