Veckan har gått jättefort och vi har fått väldigt mycket arbete gjort. Vi har bland annat börjat med division i matematik och vi har jobbat vidare med vokaler och konsonanter i svenska. Det känns som vi verkligen har hittat rätt med materialet vi använder i undervisningen den här terminen då eleverna tar sig an arbetet med glädje och fokus.

Eleverna lyckades också med sitt mål att få 20 knappar genom att ta mer eget ansvar vid konfliktlösning. Detta betyder att vi kommer ha en ”myslektion” på måndag där man får välja mellan olika ”favoritaktiviteter”.

Jag kunde inte lyssna på läxan i onsdags, men jag har tittat på det som skrivits, kommenterat samt gett ut en ny läxa till nästa onsdag. Jag hoppas att både jag och Stephanie är på plats då så jag kan lyssna på elevernas läsning.

Jag inväntar fortfarande många svar från er föräldrar om ni kan de tider ni fått för barnens utvecklingssamtal. Var snälla och se till att lappen kommer till skolan nästa vecka. Om inget svar ges gör jag antagandet att ni kommer den tid ni fått.

Torsdagen den 6/2 har vi blivit inbjudna att se Kulturskolans elever uppträda på Kulturum. Vi går direkt på morgonen så det är extra viktigt att alla kommer i tid den dagen. Det ska bli jättetrevligt och kul med ett litet avbrott i skolvardagen. Det tycker säkert eleverna också.

Jag önskar er en fin helg! Vi ses på måndag!