Idag avslutades dagen med ett sådant där ”hallelujah-moment” då eleverna kämpade fram jättefina faktatexter om istiden. Jag var så stolt då det är ett svårt ämne att greppa. Bravo!

I torsdags var vi och åkte pulka igen, det var trevligt. Vi har nu avslutat arbetsområdet ”Friktion och rörelse” och på måndag drar vi igång med ”Min kropp”.

Arbetet med digital tid går bra, även om det är lite svårt att tänka om från den analoga klockan. Vi fortsätter med detta nästa vecka.

Idag skickade jag hem era barns IUP:er. Jag har instruerat era barn att berätta hur de tänkt när de utvärderat sina mål. Detta ser ni i ruta ett. I den andra rutan ser ni era barns nya mål. Önskar ni att se barnens omdömen så finns de på Dexter som ni kommer in på med ert bank-id.

Jag kommer att skicka ut samtalstider inom kort, men kan säga redan nu att ert samtal kommer att ske antingen den 17:e eller 23:e februari mellan kl. 13-19. Om ni valt digitalt möte behöver ni ha Teams-appen på den device ni vill använda för samtalet. För er som valt papper så har ni nu ert barns iup.

Nu önskar jag er en fin helg. Vi ses på måndaag.

Vänlig hälsning