Då var det dags att summera lite av veckans lärande för klassen. Först och främst vill jag ge eleverna beröm för utförandet av läxan denna vecka. Alla hade tagit med sig mappen på rätt dag och i princip alla hade gjort de sidor jag bett om, och dessutom med stor noggrannhet. Det gör stor skillnad på hur jag kan jobba med läxan i skolan. Dessutom kan jag arbeta betydligt effektivare när alla är ”samspelta”.

Som vissa av er säkert sett på Instagram så introducerade vi ett nytt arbetsområde i NO. Det var en populär start jag fixat, kan jag säga. Eleverna fick nämligen smaka på olika saker och skulle säga vad det var. Den sista smaken var den populäraste; choklad!! Detta var ingången på vårt arbete om våra sinnen. Nästa vecka är det synen och ögat som är i blickfånget 🙂

Jag önskar er en fin helg!