Hembrev vecka 42

Det har mest varit mörkt och ruggigt den här veckan, men nu när jag skriver så skiner solen. Rasterna har varit lite stökiga denna vecka men i kontrast så är jag mycket nöjd med arbetet i klassrummet. Arbetet fortskrider fint i alla ämnen.

För att återgå till raster och vädret så är det flera om har paraply istället för regnkläder. Nu har vi gemensamt på skolan beslutat att paraplyer på rasterna inte är OK. Detta på grund av att en del använder sina paraplyer till fel saker. Se därför till att barnen har regnkläder på skolan om vädret kräver det.

Jag vill redan nu flagga för att vi ska åka skridskor den 6/11, onsdagen efter höstlovet. Det finns ett litet antal låneskridskor och hjälmar som man får samsas om. Därför är det bra om de som har tar med skridskor och hjälm. Det kommer också vara OK att ta med matsäck den dagen, men vi kommer även ha med baugette och juice från skolan. Tänk på att det är en lång promenad till ishallen så ha en väska som känns bra att bära en lite längre sträcka.

Nu är det en vecka kvar innan vi går på höstlov vecka 44 så vi kämpar på även om vi känner oss lite hösttrötta och i behov av ledighet.

Trevlig helg till er alla!

Hälsningar Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *