Plötsligt var det fredag igen och jag undrar var veckan tog vägen. Dagen avslutades med att skriva i loggboken och återigen imponerade eleverna med hur de tar sig an skrivandet. Det har blivit en stor skillnad sedan terminen startade. På morgonen pratade vi om att Albin inte varit på besök och vi beslutade att skriva ett brev för att bjuda in honom. Eleverna dikterade ett jättefint brev så nu tror jag att han känner sig välkommen.

Under veckan har vi fortsatt med temat trafik. Vi pratade om hur eleverna tar sig till skolan. Eleverna fick skriva och rita. Bilder på deras arbeten finns på vår instagram.  I matematiken har vi fortsatt träna addition och subtraktion samt tränat vår matematiska förmåga genom spelet Vektor.

Nästa vecka läggs stort fokus på SO då vi kommer uppmärksamma FN-dagen och arbeta med Barnkonventionen. Nu är det bara en vecka kvar tills det att eleverna tar ett välförtjänt lov. Glöm inte att meddela om era barn kommer att vara på fritids som är öppet alla dagar utom måndagen 29/10.

Dagar att komma ihåg nästa vecka:

Måndag: Läsläxa

Onsdag: Idrott Röd grupp