Sista dagen innan lov och det bjöds på fredagsmys -valfri app på ipaden, dans, film och popcorn. Vi kan ju knappast påstå att vi jobbat hårt idag, men trevligt DET har vi haft.

Under veckan har vi lärt oss fakta om Halloween-traditionen och haft skapande kopplat till temat. I torsdags firade hela skolan FN-dagen där vi inledde med gemensam sång på skolgården. Under dagen lärde vi oss om FN och deras målsättning om en rättvisare och hållbar värld samt om Barnkonventionen.

Det har kommit till min kännedom att en del barn på skolan drabbats av löss. Vänligen kolla ert barns hårbotten!

Nu går många på höstlov men för er som har anmält era barn till fritids så vill jag påminna om att det är stängt på måndag. Denna dag är en utbildnings/planeringsdag för all fritidspersonal. För er som är lediga så kommer här en länk med vad som händer i kommunen under lovet: https://www.sigtuna.se/sv/Kultur–Fritid/Aktuellt-inom-Kultur–fritid/Hostlov-2019/

Innan jag avslutar så vill jag uppmärksamma er på två viktiga datum under november:

6 november – Vi promenerar till ishallen och åker skridskor.

25 november – Vi går till simhallen och har simträning med vår idrottslärare Camilla.

Jag önskar er en fin helg och ett härligt lov!