Då var en vecka avklarad efter lov. Vi har påbörjat ett nytt tema i NO, nämligen ”Rymden”. Denna vecka har vi lärt oss om de fyra första planeterna närmast solen: Merkurius, Venus, Jorden och Mars. Eleverna är superengagerade och har många frågor. Arbetet fortsätter nästa vecka. Barnboksveckan kommer också fylla mycket av vår tid nästa vecka. Vi kommer lära oss om olika författare och stifta bekantskap med olika litterära karaktärer. Jag som älskar läsning ser fram emot veckan.

I onsdags var vi till ishallen och åkte skridskor. Jag blev så himla stolt över eleverna då det inte var någon lätt utmaning som dagen utgjorde. De skulle nämligen promenera med all sin packning till ishallen, åka skridskor i 1,5 timme och sedan promenera tillbaka igen. Jag höll ett litet pep-talk innan vi gick om att ha ett positivt mindset där det är viktigt att tänka: ”Jag klarar det”. Det GJORDE eleverna, med bravur. Heja Er!!

Vi ses på måndag! Trevlig helg!