Då var första veckan efter lovet avklarad och vi har fått mycket gjort. Vi har jobbat med bokstaven N i svenska och räknat med pengar i matematik. Även i SO har vi pratat om pengar. Eleverna fick träna på begrepp som mynt och sedlar samt diskutera vilka utgifter en familj har.

I bilden gjorde vi supersöta små apor och på musiken började Hanna så smått förbereda oss för julen då vi tränade på en julsång. Veckan avslutades med att vi tittade på en film och blev bjudna på glass av en elev som fyllt år. Smarrigt värre!

Nästa vecka är det barnboksvecka så vi kommer att njuta av en mängd olika böcker och lära oss lite om författarna av böckerna. På tisdagen är det äntligen dags att åka till ishallen för att åka skridskor. Eleverna jublade när jag berättade idag. De som har hjälm och skridskor tar med och vi andra turas om med skolans låneskridskor. Vi äter lunch på skolan som vanligt.

Dagar att komma ihåg nästa vecka:

Tisdag: Skridskor i ishallen

Onsdag: Idrott Röd grupp