Plötsligt var det fredag igen! Tyvärr har vi många som är sjuka just nu, vi önskar er snabbt tillfrisknande.  Förhoppningsvis är hela klassen på plats igen nästa vecka. Tänk, då är vi redan inne i december! Det kommer bli mycket fokus på högtider och traditioner inom SO under den här månaden samt att vi kommer starta upp vintertema i NO.

Under veckan har vi så smått bekantat oss med teknikämnet, vilket även det går in under NO. Vi lärde oss om enkla maskiner och hur de underlättar vårt arbete i vardagen.  I SO fortsatte vi att titta på och diskutera aktuella händelser, bland annat skogsbränderna i Kalifornien.

Idag på engelskan läste vi en saga och det är verkligen fascinerande vad mycket av det engelska språket som barn redan har med sig in i skolan idag. Eleverna gjorde fantastiska bilder inspirerade av sagan, som vanligt går dessa att finna på vår instagram.

Hoppas ni får en lugn och avslappnad helg så ses vi igen nästa vecka!

Dagar att komma komma ihåg nästa vecka:

Onsdag: Idrott Röd grupp

Torsdag: Idrott Blå grupp