Den här veckan fick eleverna äntligen påbörja det efterlängtade avsnittet multiplikation. Det har varit stort engagemang i arbetet. Vi fortsätter med detta nästa vecka.

Då vi närmar oss jul så har det varit stort fokus på högtider och traditioner. Vi har samtalat, tittat på film och skrivit om de kristna traditioner som finns under denna del av året, men vi har också kommit in på andra religioners högtider. På fredag kommer vi även få så en tradition ”live” då förskoleklassen bjuder in oss att titta på deras luciatåg. Det blir trevligt!

Nästa vecka är det också dags för Nobeldagen. Den infaller på tisdag. Om man vill får man gärna klä upp sig dagen till ära.

Det är inte långt kvar till lov nu. Vår sista skoldag är 18/12, precis som förra året har vi en gemensam avslutning på eftermiddagen/kvällen. De föräldrar som vill är välkomna att delta i klassrummet mellan kl. 16.30-17.30. Jag kommer att bjuda eleverna på saft och pepparkaka, men vill någon ta med eget fika så går det bra. Det är sista året vi håller avslutning på kvällen då vi fått direktiv från kommunen att detta fortsättningsvis ska ske på dagtid. Hur vi utformar det då får vi se nästa år.

Nu återstår bara att önska er en fin helg, vi ses på måndag.