Oj, vilken händelserik och produktiv dag vi har haft. Vi startade dagen med att öppna alla våra kalendrar. Vi har tre stycken! En från Naturhistoriska riksmuseet där vi lär oss om djur. En som heter ”Snällkalendern” där vi får uppdrag för att sprida lite vänlighet runt oss och slutligen en Pixiekalender där alla barn får en egen bok att ta hem. Det är en riktigt mysig liten stund vi har där på morgonen, och självfallet tänder vi ljus så det blir extra mysigt.

Klockan tio fick vi besök av en regissör och skådespelare från ”Teater De Vill”. Han visade oss olika övningar och sedan regisserade han oss i olika scener som handlade om kompisskap. Jag hade ingen aning om att mina elever var sådana duktiga skådespelare. Kul!

Utöver detta så har vi avslutat arbetet med bokstaven Ö och tränat på talkompisar i matteboken. Vi avslutade dagen med att skriva i loggboken – denna gång på engelska. Även idag fick två elever uppdraget att skriva här på loggen, som ni ser nedan.

Nästa vecka fortsätter vi arbetet om vintern (önskar att vi kunde få lite snö) och i SO fortsätter vi med högtider och traditioner. Då får vi också äran att vara publik till förskoleklassernas luciauppträdande – en trevlig tradition!

Nu önskar jag er en bra helg så ses vi på måndag.