Imorse bjöds vi på ett strålande fint luciatåg av förskoleklassen. De var verkligen jätteduktiga! Efter framförandet gick vi till klassrummet och hade mysstund. Vi fikade och öppnade våra kalendrar.

Veckan för övrigt har handlat mycket om att få klart påbörjade arbetsområden. Bland annat hade vi en avslutande frågetävling på temat ”Rymden”. Vi har verkligen lärt oss mycket och det finns ett stort intresse i klassen för stjärnor och planeter.

På måndag ska vi ha lite julpyssel tillsammans med våra faddrar i femman. Detta kommer pågå fram till lunch. Därefter kommer vi att rensa och städa i klassrummet. En ganska chillad dag med andra ord.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är vår sista dag onsdag och vi har gemensam avslutning i klassrummet 16.30-17.30. Ni som vill komma är varmt välkomna.

Jag önskar er en trevlig helg!