Hembrev vecka 51

Jag tänkte att jag avslutar med de ord som jag sa till eleverna vår sista dag innan ett välförtjänt jullov.

Jag vet att jag varit lite hård och sträng den sista tiden när ni varit trötta och inte orkat hålla ihop. Jag vet också att det varit tufft att jag har fortsatt ha höga förväntningar med mycket hårt arbete in i det sista. Min stränghet ska dock inte misstolkas. Den kommer ur 100% omtanke om er och om er framtid. Jag vill göra er alla till ”vinnare”. Med det menar jag att jag vill ge er bra redskap för att klara skolan OCH livet. Det är därför jag inte ”släpper en millimeter”.

Jag vill skicka med er strategier som:

-Att inte ge upp när allt känns tungt.

-Att orka träna en extra gång och ge er en tro på att träning ger resultat.

-Att alltid sträva efter att göra DITT bästa och att ge dig själv en klapp på axeln när du vet med dig att du kämpat – oavsett resultat.

Jag vill lämna er med en tro och en insikt om er egen kapacitet. Men också en insikt om att inget är gratis, det mesta kräver hårt arbete. Om dessa lärdomar landar hos er och ni lämnar mig stärkta och redo att fajtas för er framgång så är jag nöjd och har utfört ett arbete JAG kan vara stolt över.

Så det är värt att bli sedd som lite sträng, hård och kantig när jag pushar er framåt. Jag vill er ALLT gott finaste 3a och jag önskar er ett härligt, välförtjänt jullov. God Jul <3

Vänliga hälsningar

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *