Den här veckan startade äntligen Mattematchen igen. Vi har spelat ganska mycket och har i nuläget kammat hem cirka 1500 poäng. Dett är mycket räknande det! För övrigt så gäller mycket repetition i matematiken då vi snart har räknat ut vår bok och inom kort ska påbörja vår nästa. Att byta bok brukar eleverna se fram emot.

Vi var iväg på en föreställning på Kulturum igår och eleverna gav den övervägande goda recensioner. De blev lite pirriga av att tänka på att vi snart ska stå på samma scen och framföra vår dans som vi tränar med ”Dans-Joanna” på onsdagar.

Nästa vecka är det studiedag på måndag och på tisdag är jag borta på utbildning så då kommer en vikarie ha klassen hela dagen. Vi kommer att träffa våra faddrar nästa vecka, närmare bestämt på onsdagen. Det är därför jag har gett eleverna en extra vecka att utföra läxan. De första utvecklingssamtalen ligger också på onsdag så då kommer jag att träffa fler av er. Det ser jag fram emot!

Jag vill redan nu flagga för bad. Vi kommer att gå till simhallen den 17/2 tillsammans med Camilla. Det kan vara bra att skriva in det datumet i kalendern så att alla får med sig badkläder.

Nu önskar jag er en trevlig helg. Vi ses igen på onsdag.

Vänlig hälsning