Idag är det ingen glad fröken som skriver. Min fina klass måste ha varit kidnappad och ersatt med en annan idag. Det har varit stökigt, tjafsigt och sämre arbetsmoral än vanlig. Inte på alla håll, men tillräckligt för att fröken skulle vara ”Häxan Surtant”. På måndag vill jag ha tillbaka bästa 3a 🙂

Trots att jag nu varit lite gnällig så ska jag också ge eleverna lite cred. De gjorde jättefina kort till Alla hjärtans dag på morgonen. De använde en ganska svår teknik där de blåste färg med hjälp av sugrör. Det blev riktigt häftigt. Samarbetet under städningen var jag också imponerad av. Så på bilden får ni tummen upp av fröken!

Nästa vecka har vi utvecklingssamtal på onsdag. Ni har fått tider av mig så antingen ringer ni mig på utsatt tid eller så loggar ni in på teams med länken jag skickat. Se till att vara inlästa på ert barns IUP (individuell utvecklingsplan). Vi brukar ha bra och givande samtal och jag hoppas att vi får det i år också, trots att det sker under lite annorlunda former.

Nu önksar jag er en fin helg så ses vi på måndag. Då är 3a tillbaka och Häxan Surtant är putsväck 😉