Den här veckan var det ”Vänliga veckan” och idag ”Alla hjärtans dag” – vi har därför träffat våra faddrar och tränat samarbete genom ett hjärtpussel. Vi passade också på att spela lite brädspel, vilket är ett utmärkt sätt att träna turtagning och repsekt för spelets regler. Det var en lyckad stund.

Vår knappsamling utökas sakta men säkert då eleverna tar ansvar och reder upp konflikter på ett mer självständigt sätt. Min förhoppning är att vi ska nå målet med 20 knappar innan sportlovet så att vi kan mysa lite nästa fredag. Vi får se!

Jag var tyvärr tvungen att förmedla dåliga nyheter till eleverna igår. De fick veta att vårt simtillfälle blivit inställt på måndag på grund av en skada samt sjukdom. De blev ledsna men tog det ändå på ett bra sätt.

Nu är det bara en vecka kvar innan lov så det är bara att ”gräva djupt i gropen” och kämpa en sista vecka. Heja 2A, snart får ni lite vila.

Vi ses på måndag!