Det är lite vårkänslor i luften och vi valde att vara ute sista halvtimmen idag. Det blev med andra ord inget loggskrivande. En elev fick dock i uppgift att skriva en hälsning till er på bloggen som ni ser.

Den här veckan har vi jobbat med bokstaven Bb som är lite klurig då det är svårt att skilja den från ett Dd. Vi tog hjälp av bilder på en drake och en björn för att få det rätt. Påminn ert barn om dessa bilder när de skriver hemma och tycker att Bb och Dd är svåra.

Vi började som utlovat med klockan denna vecka. Hel timme hade de allra flesta koll på medan halvtimme visade sig vara lite mer av en utmaning. Vi fortsätter att träna nästa vecka. På matten hann vi även med att köra många spel på 10 monkeys så där har eleverna samlat en hel del poäng. Licensen för spelet gäller mellan 7-14 på vardagar så under sportlovet kommer alla få med sitt lösenord så att de kan samla poäng och träna matematik även på lovet.

På måndag läser vi läxan igen. Jag kommer inte skicka ut någon ny utan det gör jag när eleverna är tillbaka efter lovet, det vill säga vecka 10.

Jag önskar Er alla en trevlig helg!