Meddelande från vår rektor angående trafiksituationen runt skolan

Det är absolut förbjudet att köra in förbi skylten med motortrafik förbjudenom man inte har handikapptillstånd. (I detta fall finns det uppmärkta parkeringsplatser dit man endast får köra om man har ett sådant parkeringstillstånd.) Det springer barn mellan skolan och Silverhuset hela dagarna och det är bara en tidsfråga innan en olycka sker. Likaså får man inte stanna och släppa av sina barn längs vägen, där det sitter en skylt med stoppförbud uppe. Jag ber er vänligen men bestämt respektera förbudet och istället släppa av barnen på parkeringsplatsen alternativt gå med era barn till skolan om ni bor nära. Jag vet att trafiksituationen inte är optimal men tills vår nya skola står färdig kommer vi behöva hjälpas åt för att få detta att fungera och undvika att någon blir skadad. Stort tack för ert samarbete!

Jessica