Veckobrev 4a v- 37

Hej alla!

Dags för en ny veckobrev, tiden går så fort. I torsdag har vi haft fotografering i skolan enligt klass. Och det gick bra med det. Eleverna var glada för det.

I arbetar med återberättande texter i svenska samt ordklasser. Eleverna har börjat att skriva återberättande text och några är klara. I matte har vi börjat med addition och subtraktion samt problemlösning frågorna. I engelska vi tränar på hörförståelse samt läsförståelse. I so diskuterar vi demokrati och skriver ner svar till frågorna som berör texten. I no arbetar vi med natur på hösten.

Nästa veckan på onsdag har vi skoljoggen och elever får ta med vatten flaska. De får ha träning kläder. Det var trevligt att träffas er under utvecklingssamtal.

Kom ihåg

Idrott tisdag, onsdag