Veckobrev V- 35 4a

Hej alla!

Tredje veckan avslutad och eleverna har visat ett stort intresse för undervisningen i alla ämnena. Det väcker nya tankar och diskussion hos alla elever. Vi har pratat om mobbning under samhällskunskap lektion och gjort olika uppgifter. Eleverna hade bra tankar om detta.

I no har vi arbetat med skogens alla invånare. Vi har pratat om näringskedja som finns i skogen. Vi läser tillsammans texten och förklarar olika viktiga begrepp och sedan arbetat eleverna med arbetsblad. I matte har vi tränat tallinje med olika tal och talet som kommer innan och efter ett tal.

I svenska har vi arbetat med ordklasser och det var en repetition. Några kunde men de flesta behövde repetera det. I engelska har vi haft hörförståelse vilket var utmaning för flesta men ju mer vi tränar desto bättre kommer de blir.

Nästa veckan på onsdag vi utvecklingssamtal med några elever och eleverna slutar kl 13:00. Sedan vi mentorer sitter med er och era barn och pratar om elevens utveckling och nya mål.

Kom ihåg

Idrott tisdag, Onsdag

Slöjd Måndag

Musik Fredag

Ha en underbar helg till er alla.

MVH

Anju