Veckobrev V- 36 4a

Hej alla!

Det var trevligt att träffa några föräldrar med elever under utvecklings samtal. Resten kommer vi träffa på tisdag nästa veckan den 14/9.

Vi arbetar med taluppfattning i matte och några har gjort klar diagnos och visat bra kunskap inom det. Resten kommer att göra klar diagnos nästa veckan. I engelska tränar vi på läsförståelse och hörförståelse från what´s up boken. Eleverna tränar engelska på bingel när de är klar med uppgifterna från arbetsboken. I so läser vi om skolan och mobbning i skolan. Ibland blir det diskussion om det vilket är bra för alla. I no arbetar vi med skogen och har pratat om allemansrätten under veckan. I svenska har eleverna tränat på läsförståelse och nästa veckan kommer vi skriva återberättande text.

Den 16/9 är det klassfoto på skolan. Eleverna får vara finklädda om de vill.

Kom ihåg

Idrott Tisdag, Onsdag