Veckobrev v-38 4a

Hej alla!

I veckan har eleverna haft skoljogg och det var en fin dag. Eleverna försökte sitt bästa och var trötta efter det. Sedan i torsdag var de tillsammans ned Tessan 4b lärare för att simma. De var jätteglada för att alla gillar att simma.

Eleverna är lediga på måndag, tisdag den 27,28 sep nästa veckan på grund av studiedagar på skolan. Fritids är öppet. Eleverna har fått läxa för svenska och matte. De får arbeta under de här dagarna hemma.

I matte arbetar vi med addition och subtraktion med uppställning. I engelska och svenska tränar vi på läs och skriv träning samt hörförståelse. I no arbetar vi med naturen på hösten och eleverna fick måla höstbild under bild lektion. I so har vi pratat om kommun och vilka ansvar har de.

Kom ihåg

idrott tisdag, onsdag

Sjöld Måndag

Musik Fredag