Det är en väldigt konstig situation i skolan just nu, och i världen över lag kan man säga. Detta till trots har arbetet fortgått och vi som varit i skolan har jobbat hårt och intensivt. Jag ser enorma framsteg nästan på en daglig basis numera. Kul!

I veckan har jag förberett de elever som varit i skolan på en eventuell skolstängning. Inga sådana beslut är fattade i skrivande stund, men det är bra att vara förberedd OM det händer.

Jag har gjort mappar till alla elever och gått igenom en planering som gäller för två veckor så att de kan fortsätta med sin utbildning även om de måste vara hemma. Jag har också berättat att OM vi stänger så kan de alltid ringa, chatta eller försöka nå mig på annat sätt mellan kl. 8-13 om de har frågor eller behöver hjälp. Detsamma gäller ju så klart också er föräldrar. Är det skola så kan man ju dock inte nå mig för då har jag lektion med de elever som är i skolan. Är det skola som vanligt så är det SUPERVIKTIGT att eleverna tar med sig allt material jag lämnat ut tillbaka till skolan.

Om man den här perioden har lättare förkylningssymtom men ändå klarar av att göra skolarbete så är det JÄTTEVIKTIGT att man följer planeringen som jag gjort, annars kommer man ligga väldigt mycket efter när man återvänder till skolan.

Jag vill tacka alla föräldrar som så prompt tog till sig uppmaningen att hämta era barns saker på skolan. Det är underbart att ha så samarbetsvilliga föräldrar – STORT TACK!

Nu får vi se vad som händer. Är det så att skolan stänger så kommer jag att sms:a så att ni säkert får infon, men hör ni inget av mig så kämpar vi på i vanlig ordning på måndag.

Jag önskar er en fin helg!