Vi är ungefär halv styrka i klassen nu så vi har därför arbetat ihop med 2B, vilket har gått mycket bra.

I matten har vi börjat träna på treans tabell. Det är lite klurigare än med tvåans,, femmans och tians som nu sitter riktigt bra. Det är bara att träna järnet! Jag hoppas att alla jobbar på hemma så att vi är något så när på samma ställe när alla är tillbaka friska och krya.

I svenskan har vi fortsatt det påbörjade arbetet med substantiv och adjektiv. Det finns en lite rolig bild på instagram där eleverna använt adjektiv för att beskriva fröken. Gå gärna in och kika.

Eleverna har åter fått ta hem sitt material samt ipad och laddare. Detta utifall vi överraskas av en skolstängning. I vanlig ordning ska allt tillbaka på måndag om ni inte hör något av mig.

Jag önskar er en fin helg!