VILKET underbart väder vi har haft i veckan! Stelbenta fröken blev så till sig av det fina vädret att hon till och med ändrade lite i schemat och vi tog en promenad till skogen i onsdags 😀 Där letade vi vårtecken som vi sedan läste om i våra faktaböcker och vi passade på att leka. Härligt!

Det har varit världsboksdagen den här veckan. Vi har ju alltid mycket fokus på litteratur i vårt klassrum, men för att fira dagen lite extra så kom 6:orna på besök och vi läste tillsammans. Eleverna tyckte det var kul och ser gärna att vi arbetar ihop fler gånger.

För tillfället kör vi små ord-test och multipliaktions-test på fredagar, så även denna fredag. Barnen har fått ta med sig provat hem så att ni kan titta. Antingen har man fått feed-back att man ska träna vidare på talen eller så ska man gå vidare till nästa steg. Är det så att man behöver mer träning så kan ni gärna träna lite hemma på multiplikationstabellerna, kanske genom spel på ipaden.

På torsdag nästa vecka ska vi i sedvanlig ordning göra skolgården vårfin genom att städa tillsammans och sedan är alla lediga på fredagen då det är 1:a maj. Kort vecka med andra ord!

Vi ses på måndag. Trevlig helg!

LInda