Idag när jag summerade veckan för eleverna så sa jag att i onsdags gjorde deras beteende mig så grymt besviken eftersom halva klassen startade ett stort bråk om något så bagatellartat som en gunga. Den halvan fick ett långt samtal med Jenny och Zeynel medan jag gick på dans med de andra. MEN lika besviken som deras beteende gjorde mig i onsdags, lika glad gjorde deras otroligt fina lek och samarbete i badhuset igår och tiden i skogen idag. Med andra ord kan veckan summeras som lite av en bergodalbana, men med den sköna känslan att vi slutar med flaggan i topp. Tack för den känslan 3a!

Idag avslutade vi arbetsområdet ”Forntiden” med ett prov, alla elever blev godkända och visade att de hade goda kunskaper om de olika tidsåldrarna. Nästa vecka startar vi med arbetsområdet ”Pengar” och vi kommer dessutom återgå till att arbeta med nyheter.

Vi har arbetat med omkrets i matematiken och nästa vecka blir det area. Därefter så repeterar vi båda begreppen.

Solen skiner och jag hoppas att ´det så förblir under helgen. Vi ses på måndag!