Det har v arit en kort vecka men vi har fått mycket gjort. Vi har börjat räkna med hundratal på matematiken. Några elever tog med sig matteboken hem för att göra klart till och med sidan 73 tills på måndag. Då fortsätter vi arbetet.

Vi städade skolgården idag så nu är det rent och fint, hoppas vi får behålla det så. Jag vill påminna att jag ger ut läsläxa varje vecka trots att mycket fokus ligger på bedömningsstödet just nu. Många elever glömmer att ta med sig den på onsdagar. Det betyder att man får mindre lästräning än kamraterna. Jag ber er föräldrar påminna era barn om läxan så att de även får kontinuerlig träning hemma.

Imorgon är det stängt både i skolan och på fritids så vi har tre dagars ledighet att se fram emot. Jag hoppas att ni får det trevligt. Vi ses på måndag!