Den här veckan har vi avslutat arbetsområdet ”Våren” i No med att skriva ner våra kunskaper i en Powerpoint. Nästa vecka ska vi börja att arbeta med ”Näringskedjor”. I So har vi börjat att lära oss mer om pengar, vilket delvis är en repetition från årkurs 2. Detta arbete fortsätter nästa vecka.

Det har fungerat bra på idrotten den här veckan rapporterar Zeynel. Eleverna har både varit på Midgårdvallen och haft teori i klassrummet. Kul att se att de tagit till sig av eventuella samtal ni föräldrar haft angående vikten att göra sitt bästa i alla ämnen.

Nästa vecka är en kort vecka. På torsdag är alla lediga och på fredag är det endast fritids för dem som rapporterat in närvaro denna dag. Jag kommer att sammanställa nationella prov på onsdag så då är det Zeynel som har klassen. Det kommer därför inget veckobrev på onsdag så jag informerar redan nu om att jag även är borta tisdag vecka 20. Då är det en gemensam bedömarträff för kommunens åk. 3 lärare som upptar min tid. Zeynel tar klassen även den dagen. Tack till honom!

Jag önskar er en fin helg. Vi ses på måndag.