Hembrev vecka 2

Då var vi igång igen! Härligt! Vi har kört lite av en mjukstart så här i början av året. Det har varit mycket fokus på att sätta mål för vad var och en vill utveckla den här terminen, repetition av tidigare kunskap och diskussioner om skolans regler och förväntningar. Det har varit en bra och trevlig start, tycker jag.

Nästa vecka kommer vi att starta upp nya kunskapsområden både i NO och i SO. Dock har dessa en gemensam nämnare, nämligen vatten. I SO kommer vi lära oss om världsdelarna och världshaven, samtidigt kommer vi in på mer kartkunskaper. I NO blir det fokus på vattnets form, kretslopp, livsformer och miljöförstöring som påverkar vårt vatten. Vi har redan tjuvstartat lite genom dagens ”Grej of the Day”, så eleverna är förberedda.

Påminner om att det precis som förra terminen är blåa gruppen som har idrott på tisdagar och den röda på torsdagar.

Jag kommer snart att skicka ut tider för vårens utvecklingssamtal men kan säga redan nu att dessa kommer ligga i februari, närmare bestämt den 12:e och den 18:e. Precis som tidigare så kommer en lapp med förslag på tid komma hem och ni svarar om ni kommer eller inte.

Jag önskar er en fin helg!

Vänliga hälsningar

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *