Idag har jag informerat eleverna om nästa veckas aktiviteter. De är förväntasfulla och peppade på det som händer.

På måndag ska vi alla mötas upp för lite teambuilding med kamrater från andra klasser som tillsammans ska bilda ett lag för tisdagens Tingvalla Olympiad! Då ska vi lära känna varandra bättre, göra flaggor som tillhör det land vi representerar och komma på en hejaramsa. Det ska bli kul!

På tisdag morgon kör vi bara en snabb närvarokontroll och sedan bär det av till Midgårdsvallen för aktiviteter. Vi kommer tävla i längd, höjd, kast, löpning och frågesport. Vi håller på hela förmiddagen och sedan äter vi lunch i klassrummet. På eftermiddagen kommer vi att köra ganska chillat för då är nog alla trött.

Ni föräldrar behöver se till att barnen har kläder som de kan sporta i och anpassa dem efter vädret. Packa ner en vattenflaska och kanske en frukt. Det är EXTRA viktigt att komma i tid på tisdag eftersom hela lågstadiet går iväg på en gång på morgonen. Jag håller tummarna att vi får en rolig dag och ber en extra bön till vädergudarna i helgen.

Det är en kort vecka nästa vecka. På torsdag är både skolan och fritids stängda då det är en ”röd dag”. På fredagen har fritids öppet men det är ingen skola.

Jag önskar er en fin helg!