Vilken trevlig dag vi hade på Midgårdsvallen, och vilken kämparglöd barnen visade prov på! En riktigt lyckad Olympiad, helt enkelt. Barnen lät också väldigt nöjda när jag frågade hur de haft det.

Idag lyssnade jag på den sista läxan för den här terminen. Jag har sagt att om man har texter kvar att göra så gör man dem i sommar. Det blir perfekt träning för att hålla igång läsningen. Jag visade barnen hur man skickar in en recension idag så nu har de fått info om läsutmaningen för sommaren ( den ni fick via sms). Har man läx-texter kvar så kan man skicka in en recension efter varje text.

Nästa vecka är en vanlig vecka och jag har inget särskilt jag måste uppmärksamma er på. Veckan därpå, det vill säga vecka 23, kommer alla ha gemensam idrott på tisdagen (2/6) och vi åker till Naturskolan på torsdagen (4/6). Mer info om det får ni i nästa veckobrev.

Jag önskar er alla en fin helg!