Nu är det många frågor om nääääär det är sommarlov. Både jag och barnen är trötta men vi kämpar på. Vi kommer att ha en till vecka av ”vanligt” arbeta för att bibehålla strukturer som barnen är trygga med för att sedan, sista veckan, ”gå lite utanför boxen”.

Den här veckan har vi fortsatt att lära oss om grodans livscykel. Vi har repeterat klockan och fortsatt arbeta med pengar. I svenskan har vi skrivit sagor för att bli riktigt säkra på sagors struktur och uppbyggnad. På idrotten hade eleverna en teorilektion i klassrummet om HLR, men nästa vecka är barnen åter utomhus.

Skolavslutningen är den 11/6 mellan klockan 8.30-10.00. Tyvärr är det precis som förra året inte möjligt att välkomna er föräldrar in till skolan på grund av smittorisken, vilket betyder att jag, barnen och Zeynel har en egen liten avslutning. Är vädret fint så kommer vi nog ha en picknick ute. Det hade vi även förra året och det var väldigt mysigt. Vi får ta ett definitivt beslut om detta när vi ser en prognos för vädret den dagen.

Nu önskar jag er en trevlig helg. Vi ses på måndag.