Just nu handlar det mesta av skolarbetet om att färdigställa påbörjade arbetsområden. Snart är allt färdigt! Nästa vecka kommer vi att ägna en hel del tid åt att röja och städa i klassrummet då det är tänkt att vi ska flytta ner till stora skolan nästa termin. Mycket packning och flyttande blir det. Barnen verkar dock se fram emot att byta lokaler.

Som jag nämnde så ska vi till Naturskolan på torsdag nästa vecka (4/6). Bussen går 8.15, så det är viktigt att man är i tid. Vi får lunch där men det är bra om man har med sig en vattenflaska och kanske en frukt. Viktigast av allt är att man har kläder anpassat efter vädret då vi kommer att vara ute hela dagen. På tisdag (2/6) kommer båda grupperna ha gemensam idrott så att inte den ena grupper får mindre på grund av vår utflykt.

Jag får många frågor angående skolavslutningen. Sista skoldagen är 10/6. Då har jag och eleverna ett gemensamt avslut och önskar varandra en glad sommar mellan klockan 8.30-10.00 (glöm inte att anmäla i Tempus om barnen ska hem eller vara kvar efter avslutningen). Detta år kommer ni föräldrar inte att bjudas in på grund av smittorisken. Hoppas att ni har förståelse för det!

Jag och eleverna har pratat om att ha picknick ute om vädret tillåter men det beslutet får vi fatta närmare själva avslutningsdagen. Hur som helst så får eleverna ta med sig eget fika som vi antingen kommer att äta inne eller ute. Håll tummarna för fint väder!

Jag önskar er alla en fin helg.