Idag avslutade vi med ett härligt bad i simhallen. Eleverna hade jättekul. Under dagen har vi också läst fakta och svarat på frågor om svenska flaggan och Sveriges nationaldag som firas på söndag. Det är väldigt kul att se elevernas skrivutveckling. Just nu är utmaningen att kompilera svar där man förstår vad frågan var utan att läsa den. Vi har bara tränat på detta några gånger men eleverna börjar redan bli grymma på det.

På måndag har 3a slöjddag hela förmiddagen och på tisdag ska vi städa ur våra lådor och pärmar. Det är viktigt att ha med sig en stor väska och kanske en påse då det är ganska mycket som ska tas hem. Jag vill också att eleverna städar ur sina lådor i korridoren då dessa ska användas till höstens ettor. Det är ändå inte många som har extrakläder som ligger i lådorna nu mer. Barnen börjar ju bli så stora. Så igen, viktigt att ha med sig något att forsla hem allt i på tisdag!!

På onsdag ska vi gå på utflykt till Sätunaparken. Man behöver ha med sig:

• ryggsäck
  • vattenflaska
  • tom matlåda och bestick för skollunchen (OK att ta med egen lunch)
  • filt (om man vill)
  • fika – bulle, kaka och saft tex. (om man vill)

Potentiellt är det mycket barn i parken den dagen, om så är fallet så kanske vi går hem till min gård istället. Hur som helst så hoppas vi på en riktigt mysig dag!

Nu önskar jag en strålande helg i det fina vädret. Vi ses på måndag!