Det här är mitt sista hembrev till er och det känns minst sagt märkligt. Dock känner jag verkligen att barnen är redo för att ta sig an utmaningen som mellanstadiet utgör. Alla barnen i klassen har en fantastisk arbetsmoral och förstår varför de är i skolan. DET kan ta dem hur långt som helst. Det känns tryggt och bra!

Precis som jag skrev i mitt sms så är jag så fylld av tacksamhet för de här tre åren vi har haft tillsammans att jag har svårt att finna orden. Tusen tack för tilltron, tusen tack för tilliten och tusen tack för gott samarbete <3

Jag kommer nog inte kunna låta bli att snika åt mig en kram eller två från barnen i höst, men för övrigt så känns det bra att lämna över barnen i Anjus trygga och kompetenta händer.

Höstterminen börjar 17/8 kl. 10.00 med samling på skolgården. Men innan dess hoppas jag att ni ska ha en lång skön sommarledighet med massor av bad, glass och roligheter.

En stor varm kram till er alla!