Sista hela skolveckan är till ända, och vilken härlig vecka vi har haft.

I tisdags var vi i skogen och jag gav eleverna värsta utmanande tipspromenaden. Alla fixade det konstiga upplägget OCH hade bra koll på saker vi lärt oss under terminen. Det är en enorm tillfredsställelse att vårt hårda arbete utvecklar eleverna så mycket. Vi hade ett mysigt avslut med Camilla på idrotten där vi spelade brännboll och fikade. Nästa år kommer eleverna med största sannolikhet ha Karin, som undervisar 3-6, i idrott.

Vårt klassrum går nästan inte att känna igen nu. I onsdags började vi nämligen att städa inför den stora flytten. Eleverna reflekterade över hur tråkigt klassrummet såg ut utan alla fina saker som vi har. Jag hoppas att vi ska få till nästa klassrum lika mysigt som vårt nuvarande.

Torsdagen var nog trots allt terminens höjdpunkt. Då fick vi ÄNTLIGEN komma iväg till Naturskolan. Vi lärde oss massor om hur människor levt under stenåldern och fick prova på många roliga aktiviteter. Bland annat så fick vi testa att skjuta pilbåge, äta saker från naturen, bränna keramik och slipa ben till vackra halsband. Eleverna hade en riktig toppendag!

Nästa vecka är det schemabryt och vi slutar klockan 13, dock kan det bli något senare på tisdagen eftersom många vill titta när 6:orna möter lärarna i brännboll. Sen är det då dags för avslutning. På onsdagen ses vi i klassrummet klockan 8.30 och avslutar klockan 10.00. Barnen tar med sig eget fika om de vill.

Önskar er en fin helg!