En sista hälsning från mig innan ett långt härligt sommarlov stundar.

Vi hade en jättemysig avslutning, jag och barnen, idag. Vi tog en sista vända med 11:an, tittade på rektorns videohälsning, sjöng, dansade ”Dansstopp” och fikade MASSOR. Jag har fått så många fina presenter och dessa tackar jag innerligt för. Jag vill också uttrycka min tacksamhet för den tillit ni visar mig när det kommer till era barn. Att skola och hem samarbetar är en grundbult i bygget mot trygga barn som utvecklas i skolan. Så TACK!

Jag vill påminna om möjligheten att gratis använda Poluglutt lästjänst i sommar. Ni laddar bara hem appen, loggar in med användarnamn och lösen (se nedan) så har ni tillgång till en mängd böcker som barnen kan njuta av i sommar. Glöm inte att barnen kan skriva en recension efter läsningen så får jag ett digitalt vykort.

skolkonto@sigtuna. se

Lösen: 12345678

Önskar er en härlig sommar och på återseende den 17 augusti!