Då var första skolveckan avklarad. Det har varit ganska tufft för barnen att gå till klockan 2, men jag hoppas att de snart ska vänja sig. Vi har blandat vanligt skolarbete med arbete runt värdegrund och rutiner. En del av arbetet kan ni se på vår instagram.

Nästa vecka ska eleverna ha slöjd för första gången. Det ser de fram emot. De startar med det på måndag klockan 8.30, då skolan börjar. Jag skickade med ett schema hem idag så ni kan se när de olika ämnena ligger.

Vår idrottslärare försöker ordna tider för simträning redan nästa vecka. Jag återkommer om det definitivt blir bad på idrottslektionen under vecka 35.

Det har varit mycket nytt att ta in för eleverna, allt ifrån att vara i stora skolan till att äta i klassrummet, för att inte tala om att ses igen efter en lång sommar. Jag tror att när alla förändringar landat hos eleverna så kommer vi inte vara lika slut efter en veckas arbete som vi är nu. Fröken inkluderat 😉

Vill påminna om blanketterna som ni fått hem. Det är några som inte lämnat in. Jag ber er se till att dessa kommer till skolan på måndag.

Jag önskar er en riktigt fin helg!