Veckan inleddes med att fröken, och även Zeynel, blev sjuka. Eleverna fick då stifta bekantskap med Ara som hoppade in i klassen. Det hade gått bra. Eleverna gjorde en mycket bra utvärdering av dagarna: ”Första dagen var vi lite röriga för att vi inte kände honom. Andra dagen var det mycket bättre. Då kände vi honom.” Bra att kunna analysera situationen, tycker jag.

Jag hade tur att jag fort blev frisk så att de första utvecklingssamtalen kunde hållas. Eleverna var jätteduktiga och det var trevligt, som alltid, att träffa er föräldrar. Nästa vecka är det samtal på tisdag.

Karin har planerat idrott på Midgårdsvallen nästa vecka. Det kommer nog uppskattas av eleverna. Jag håller tummarna för uppehållsväder. Nästa vecka, på fredag, är det också dags att åka till Naturskolan igen. Den här gången är fokuset ”Berg, luft och vatten”. Vi åker buss kl. 8.15 (extra viktigt att vara i tid) och kommer åter till skolan vid 14. Delar av dagen hålls utomhus så kläder efter väder gäller. Jag vill också att eleverna tar med sig en vattenflaska och frukt eller något liknande. Jag hoppas att vi får en bra dag.

Jag önskar er en fin helg!